معمارکده2012
بزرگترین وبلاک تخصصی معماری
ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

چگونه یک پرسپکتیو رسم کنیم ؟
سه نما:
براي شناخت كامل يك حجم بايد سه نمای آنرا داشته باشیم (مشخصات کامل اندازه، حجم، ارتفاع، ضخامت).
سه نماه= 1- نمای جلو (نمای مقابل) 2- نمای سر (نمای بالا) 3- نمای پهلو (جانبی).
نمای جلو:
نمای اصلی یک حجم.
نمای پهلو یا جانبی:
چنانچه حجم را در حالی که نمای جلوی آن دیده میشود 90 درجه بگردانیم نمای سمت چپ حجم را خواهیم دید که این نما ارتفاع، ضخامت مکعب مستطیل را به ما نشان میدهد.
نمای سر (بالا – افقی)
چنانچه مکعب مستطیل را در حالی که نمای جلوی آن دیده میشود 90 درجه به سمت پائین بچرخانیم نمای بالای آن دیده میشود که این نما نیز عرض و ضخامت حجم را نشان میدهد ( بنابراین با ترسیم سه نما اندازه اصلی یک حجم بدست می آید).
پرسپکتیو
خصوصیات هر پرسپکتیو:
1- فاصله 2- زاویه دین 3- ارتفاع ناظر
سه بعدی
- تصاویر مجسم و موازی شامل قائم، مایل (ابلیک) که قائم شامل ایزومتریک و دیمتریک.
- تصاویر مجسم مرکزی (پرسپکتیو)
ایزومتریک:
رسم ایزومتریک براساس اصول سه محورOx,Oy.Oz میباشد. در این حالت دو محور Ox.Oy با خط افق زاویه 30 درجه و محور Oz عمود بر خط افق در نقطه O رسم میگردد. اندازه این نوع تصاویر تصویر مجسم با مقیاس 1:1 میباشد.
لازم به توضیح است که طول هر خط در تصاویر ایزومتریک بر روی سه محور به اندازه 82/0 طول واقعی میباشد.در واقع ترسیم اضلاع تحت قاعده ایزومتریک به اندازه 18% از اندازه اصلی بزرگتر رسم میشوند و آن بدلیل سهولت در امر نقشه کشی میباشد.



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 25 مهر 1391برچسب:پرسپکتیو,آموزش, توسط هادی(ماهان)پورآخوند

آکس بندی فنداسیون:برای اجرای بهتر آکس بندی باید محوطه اجرارا تمیزکرد وتاحدامکان آنراتسطیح کرد .ابتدا باید یک خط رابه عنوان مبنای کاردرنظرگرفت که این خط میتواند ساختمان همسایه یا دیوارکناری خیابان باشد .ازابتدا وانتهای این خط به فاصله معینی خط آکس نوارکناری فنداسیون را پیاده می کنیم برایانتخاب این فاصله باید به طول بعد ساختمان در جهت عمود بر خط مبنا توجه کرد . سپس باید مکان قرارگیری ستونهای ابتداوانتها ی واقع روی خط آکس فنداسیون را مشخص کرد بعد آنها را با ریسمان کاربهم وصل کرد سپس بعد ساختمان درجهت عمود برخط اجراشده راپیاده می کنیم وفاصله آکس تا آکس ستونهای ابتدا وانتهای واقع روی خط را با ریسمان کاربهم وصل می کنیم . ازرابطه مثلثاتی

زاویه برخورد دوریسمان راکاررا90

درجه می کنیم البته اگردرپلان زاویه قائمه داشته باشیم .حال باتوجه به خطوط به دست آمده

ونقشه فنداسیون بقیه خطوط و آکس بندیها را پیاده می کنیم .روی خطهای به دست آمده مکان ستونها را مشخص می کنیم نقطه برخوردهردوخط آکس یک ستون خواهد بود .حال باتوجه به ابعاد پی٬ ازدوطرف هرخط به اندازه نصف عرض پی فاصله می دهیم وبا گچ ابعاد پی رامشخص میکنیم . قبل ازکندن پی میلگردهائی رابه عنوان شاخص خارج ازمحدوده پی در زمین می کارند وبرای آکسبندی مجدد ازاین شاخص به عنوان مبنا استفاده می کنند .



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 25 مهر 1391برچسب:پیاده کردن نقشه, توسط هادی(ماهان)پورآخوند
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :